Kínálatunk

A kenyérliszt teljes kiőrlésű tönkölybúza, a zöldség-gyümölcs csak hazai és idényjellegű, vagyis a legkisebb széndioxid lábnyomú, mert a természetes éghajlati viszonyok között terem meg, rövid úton szállítják.

Napsugár kenyér

 

A szendvics alapok tartósítószer nélküli krémek: spenót, tojás, lencse, zakuszka, padlizsán-, melyeket helyi termelők sajtjai, mangalica kolbásza ízesít zöldséggel, tojással díszítve. A húsfogyasztást mellőzők szendvicsére búzasikérből készült feltét kerül. A friss vitaminforrást csíra, valamint szezonális helyi zöldség biztosítja.

 

Innivalóul helyi bioszörpöket, Bag-in-Box kiszerelésű tartósítószermentes rostos üdítőket kínálunk. A szörpök esetében a csomagolás visszaváltható üveg. A rostos üdítők 5 literes kicsomagolása járul hozzá a kisebb környezetterheléshez, mivel hulladékként csak belső zsák keletkezik, a dobozt a poharak, csészék, tányérok szállítása során használjuk. A doboz újrahasznosított papírból készül.

Igény esetén üvegpalackos (1 liter) vagy ballonos (25 liter) szódavizet kínálunk.

 

A kávé, tea a legkiválóbb minőségű termőterületekről származik és a cukorral együtt méltányos kereskedelembenfair trade minősítésselkerült forgalmazásra.

A kínált gyógynövényteákat Magyarországon termesztik. Mindegyik termék a magyar biominősítés előírásainak is megfelel.

 

A fenntarthatósághoz azzal is hozzájárulunk, hogy nem használunk eldobható eszközöket, kizárólag üvegedényekben szolgáljuk fel a megrendelt ételeket, italokat. A mosogatás során környezetbarát szereket alkalmazunk. A Megrendelő kérése szerint repohár használatát vállaljuk.

 

 


Elérhetőség

KOFFAIR - A Világbolt Kft.

Budapest
Szentkirályi utca 6.
1088


+36703149556